Parasols

Met een goede parasol bent u jarenlang verzekerd van een flexibele zonwering op uw terras. Onze parasols zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bij ons kiezen uit zweefparasols, muurparasols en uiteraard standaard parasols.
Het voordeel van een zweefparasol is dat de mast niet meer in het schaduwvlak staat. Ideaal dus voor boven een eettafel, de tuinset of voor boven uw ligbed. Bijkomend voordeel is de draaibaarheid. U kunt de parasol heel gemakkelijk draaien wanneer de zon zich verplaatst. Zo heeft u altijd schaduw waar u dat wilt.

Soms is het niet wenselijk of zelfs onmogelijk om een parasol in het terras te verankeren. Een verrijdbare parasolvoet is toch een sta-in-de-weg, zeker als u elke vierkante meter van uw terras of balkon optimaal wilt gebruiken. Een muurparasol is dan een prima alternatief. Zo heeft u schaduw zonder uw tenen te stoten.

U kunt deze wandparasol op bijna elke plek laten monteren, bijvoorbeeld aan uw caravan, balkon, schutting, tuinhuis of achtergevel. U kiest zelf de montagehoogte van de parasol. U bent dus niet gebonden aan de hoogte van een mast. Omdat u de muurparasol ook nog eens kunt kantelen en zwenken, beweegt u de schaduw moeiteloos over uw terras. Een muurparasol is daardoor een perfecte parasol voor uw balkon!