Binnenzonwering

Houten jaloezieën en plissé

Houten jaloezieën zijn niet alleen uitstekend om zon tegen te houden, ze zijn daarnaast een ideale manier om uw interieur compleet te veranderen. Brede ladderbanden geven de hele kamer zijn specifieke charme en zijn sfeer verhogend. U kunt bij ons ook houten jaloezieën precies op maat laten maken. De maximale breedte voor de lamellen is 3,60 m. 

Wilt u uw privacy behouden en toch optimaal genieten van het daglicht? Dan zijn plisségordijnen heel geschikt. Plisségordijnen nemen weinig ruimte in beslag. Dankzij een Top-down-Bottom-up plissé kunt u niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaalt u zelf de mate van privacy en lichtinval. 

De houten jaloezieën en plissé zijn verkrijgbaar met elektronische- en met handbediening.

Rolgordijnen

Met stoffen rolgordijnen decoreert u het hele raam en sluit u het af voor (zon-)licht. Dankzij de universele steunen kunnen ze gemakkelijk aan de muur of aan het plafond worden bevestigd. 

Door de uitgebreide stoffencollectie geven de rolgordijnen altijd een sfeervolle uitstraling. Zoekt u verduisterende rolgordijnen of moeten ze wel nog licht doorlaten? Overleg met ons ons over de vele mogelijkheden.

Rolgordijnen zijn beschikbaar met handbediening en motorbediening.