Buitenzonwering

U houdt de warmte het beste buiten met zonwering aan de buitenkant van het pand. In buitenzonwering heeft u de keuze uit verschillende opties: 

Screens zijn een elegante en subtiele oplossing tegen de zon. Een screen neemt amper buitenruimte in en valt niet op aan de gevel of het kozijn. De zonne-energie wordt gefilterd, terwijl u toch naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast is het volledige raam afgedekt waardoor u ook geen last heeft van laagstaande zon. De screens zijn uitgerust met een rits, hierdoor houden ze ook meteen insecten tegen. U kunt kiezen uit een breed gamma aan kleuren screen en type kasten. 

De bediening is elektrisch met een schakelaar of draadloos te regelen. Ook kunt u kiezen voor een zon-/windautomaat, waardoor de screen volledig automatisch werkt. Eventueel kunt u kiezen voor volledig handmatige bediening met een band, slingerstang of windwerk.

Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht en warmte, maar vormen meteen een extra beveiliging tegen inbraak. Met rolluiken heeft u een degelijke oplossing tegen zon en warmte waar u jarenlang plezier van heeft. Ook rolluiken kunnen we onopvallend monteren zodat het aanzicht van de gevel behouden blijft.

De bediening is elektrisch met een schakelaar of draadloos te regelen. Ook kunt u kiezen voor een zon-/windautomaat, waardoor het rolluik volledig automatisch werkt. Eventueel kunt u kiezen voor helemaal handmatige bediening met een band, slingerstang of windwerk.

Uitvalschermen zijn vooral geschikt wanneer u de ruimte bij de ramen toch niet gebruikt. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat een uitvalscherm tot een hoek van 135° uit kan vallen, waardoor het relatief weinig ruimte inneemt. Bepaal het aanzicht van uw pand met een mooie kleur naar keuze. U kunt zelfs kiezen voor een uitvalscherm met eigen bedrukking! Zo maakt u iets heel bijzonders van uw pand. 

De bediening is elektrisch met een schakelaar of draadloos te regelen. Ook kunt u kiezen voor een zon-/windautomaat, waardoor het scherm volledig automatisch werkt. Eventueel kunt u kiezen voor volledig handmatige bediening met een band of slingerstang.

Markiezen geven een authentieke, klassieke uitstraling aan een woning, terwijl ze zeer effectief de zon weren. Doordat de zijkanten van een markies dicht zijn, heeft u met markiezen geen hinder van zij-inval van zonlicht. De traditionele markies is uitgevoerd in cederhout of meranti. Wilt u dezelfde uitstraling, maar minder onderhoud? Kies dan voor een aluminium uitvoering. Ook voor markiezen kunt u uit allerlei kleuren en patronen kiezen. Door de speciale coating blijft het doek jarenlang mooi. 

De bediening is elektrisch met een schakelaar of draadloos te regelen. Eventueel kunt u kiezen voor volledig handmatige bediening.

Met een luifel of terrasscherm heeft u door de speciale armconstructie gewoon vrije doorgang over uw terras. Alle terrasschermen zijn uitgevoerd met een elektrische bediening. U heeft de keus uit maar liefst 95 zonweringsdoeken zodat u altijd de gewenste sfeer kunt creëren op uw terras.

De bediening is elektrisch met een schakelaar of draadloos te regelen. Ook kunt u kiezen voor een zon-/windautomaat, waardoor het scherm volledig automatisch werkt. 

Vrijstaande zonwering geeft optimale zonbescherming op iedere gewenste plaats. U bent niet aan een gevel gebonden, maar u krijgt de schaduw waar u maar wilt. Dankzij een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem kunt u met één druk op de knop de hellingshoek traploos verstellen. Dit zorgt bij een lichte regenbui voor afwatering van regenwater. U kunt het scherm draadloos of volledig automatisch met een zon-/windautomaat bedienen. Kijk ook eens bij onze parasols <interne link> voor meer flexibele opties.