Uitvalschermen

Uitvalscherm

Uitvalschermen geven een sfeervolle bescherming tegen fel zonlicht en een hoge buitentemperatuur, zonder u het zicht naar buiten te belemmeren. Dit type scherm wordt gekenmerkt door zijn onopvallende constructie en brede inzetbaarheid.

Waneer het scherm uitgeklap is, is de constructie zeer stabiel en kan deze veel doorstaan (bijvoorbeeld  windvlagen) zonder te beschadigen. De armen verhinderen echter wel een vrije doorloop onder het scherm. Uitvalschermen zijn daarom in het bijzonder beschikt voor montage aan ramen waarbij een vrije doorloop niet noodzakelijk is.

Verschillende types

De uitval schermen kunnen met verschillende armtypes uitgevoerd worden. De armen zijn zo ontworpen, dat ten allen tijde een stevige constructie ontstaat. Verschillende vormen van behuizing zijn mogelijk.
De collectie biedt keuze uit verschillende kleuren behuizing en een groot aantal verschillende kleuren doek. Hiermee geeft u gemakkelijk een eigen tintje aan de zonwering en creëert u zonder moeite een aangename sfeer. Bovendien is het zonweringsdoek bijzonder kleurecht door een speciale behandeling van de vezels, die het doek tevens waterafstotend en schimmelwerend maakt.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. De schermen zijn voorzien van een CE-markering, uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!