Terrasschermen

Vrijstaande zonwering

Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning niet geschikt om een zonnescherm aan te bevestigen? Dan biedt een vrijstaande zonwering een uitkomst! Ook voor horecagelegenheden en sportclubs is vrijstaande zonwering een fraaie oplossing tegen felle zonnestralen.

Er zijn verschillende vormen van vrijstaande zonwering. Zo is er keuze uit een systeem op twee staanders (aan beide kanten voorzien van schermen) of een  systeem op vier staanders. Het systeem op twee staanders biedt door de verankering in de grond een uiterst stabiel systeem. Wanneer van vier staanders gebruik wordt gemaakt, is het product zeer breed inzetbaar omdat dit op elke gewenste plek gezet kan worden. Afhankelijk van het  gekozen systeem is bediening op afstand mogelijk.

Zonwering met een persoonlijk tintje

Het zonweringdoek zorgt voor koelte en beschermt u tegen de zon: het houdt tenminste 90% van de UV-straling tegen. De collectie biedt keuze uit een groot assortiment kleuren. De uitzonderlijk grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje te geven aan uw zonwering. Bovendien kan het systeem in verschillende kleuren besteld worden.
Beide systemen zijn uitvoerig getest door onafhankelijke instellingen en voldoen aan de hoge kwalitietseisen die hierbij gehanteerd worden. De speciale laklaag zorgt ervoor dat het systeem bijzonder goed bestand is tegen UV-straling en corrosie. Een veilig en betrouwbaar product waar u lang plezier van heeft!

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. De schermen zijn voorzien van een CE-markering, uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!