Terrasoverkapping

Terasoverkapping

De ideale zitplek

Met een terrasoverkapping kunt u in alle rust genieten van een heerlijke lenteavond. Als het nog wat kil is buiten is creëert u met de overkapping toch al een behaaglijke plek. Ook in de nazomer, wanneer het kouder wordt, blijft uw terras een ideale zitplek. De overkapping biedt de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in de tuin.

De terrasverkapping heeft een variabele montagehoek. Door de fraaie afwerking blijven bevestigingsmaterialen uit het zicht en ook de waterafvoer is volledig aan het zicht onttrokken. De stabiele contructie maakt een overkapping tot 3,5 meter mogelijk.

Kwaliteit op maat

Voor optimaal comfort kan gekozen worden voor een verandazonwering die geschikt is voor montage op de terrasoverkapping. Zonlicht en warmte worden gereflecteerd terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten, waardoor een fijne sfeer ontstaat. Ook kunnen tussen de staanders (afneembare) screens geplaats worden voor wind- en zonwering.

De terrasoverdekking is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor de overkapping kan gekozen worden uit gelaagd glas of een kunststof afdekking en in de afwerking heeft u keuze uit verschillende profielen. Alle leverbare modellen zijn getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. Een veilig, betrouwbaar en duurzaam product waar u nog lang plezier aan zult beleven!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!