Serre zonwering

Serrezonwering

Staat de zon op uw serre en wordt het in de zomer erg warm? Met serre zonwering reguleert u de temperatuur en creëert u een aangename omgeving!

Gemak met een persoonlijke sfeer

Met één druk op de knop glijdt het zonweringsdoek vanuit een stijlvol gevormde kast via geleiders over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden gereflecteerd. Daarnaast houdt het doek tenminste 90% van de UV-straling tegen, waardoor de inrichting optimaal wordt beschermd tegen verkleuring.
De collectie biedt keuze uit verschillende kleuren behuizing en een groot aantal verschillende kleuren doek. Hiermee geeft u gemakkelijk een eigen tintje aan de zonwering en creëert u zonder moeite een aangename sfeer in uw serre. Bovendien is het zonweringsdoek bijzonder kleurecht door een speciale behandeling van de vezels, die het doek tevens waterafstotend en schimmelwerend maakt.
De speciale laklaag van de behuizing zorgt ervoor dat het scherm zeer slag- en slijtvast is. Bovendien is het goed bestand tegen UV-straling en corrosie.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. Een gemakkelijk te bedienen product, wat weinig onderhoudt vergt en waar u nog lang plezier van zult hebben!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!