Screens

Screens

De vormgeving van een screen is gemakkelijk te combineren met elke type gevel. Doordat het scherm verticaal wordt uitgerold, neemt dit geen extra ruimte in beslag. Daarnaast is het gehele raam afgedekt, waardoor ook laagstaande zon bijzonder effectief geweerd kan worden. Dit maakt screens een ideale vorm van zonwering.

In de screens wordt een speciaal zonweringsdoek gebruikt wat het mogelijk maakt het zicht naar buiten deels te behouden terwijl zonnewarmte en licht optimaal worden gereflecteerd (tot 90%). Zo blijft de temperatuur binnenshuis aangenaam, zonder teveel licht weg te nemen. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren doek.
Daarnaast zijn verschillende modellen leverbaar, waarbij naast de doekkleur ook keuze is in behuizing en kleur van de lak. Het scherm is elektrisch te bedienen, ook een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.
Wanneer de screen extra stevig moet zijn, kan een speciaal model ‘SR-screen’ geleverd worden. Hierbij is het doek vastgezet in het geleidingssysteem met een rits. Hierdoor is het doek nog beter bestand tegen bijvoorbeeld windstoten en weert het zelfs insecten uit de woning! Door deze ritsgeleiding kan de SR-screen ook dienen als windscherm bijvoorbeeld onder uw terrasoverkapping, balkon of tuinhuis.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. De schermen zijn voorzien van een CE-markering, uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

 

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!