Rolluiken

Rolluik

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten van het rolluik is de zon- en warmte werende werking: het licht van buiten wordt gereflecteerd en de kamer blijft heerlijk koel. Daarnaast biedt een rolluik –in tegenstelling tot andere vormen van zonwering–  ook extra bescherming tegen inbraak. Wanneer het luik ’s winters dicht is, biedt het tevens een isolerende werking, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening.

Een ingenieus systeem

Een rolluik bestaat uit verschillende metalen lamellen die in elkaar haken. Doordat de lamellen van metaal zijn, zjin zij extra stevig en laten ze geen licht door. Door een ingenieus haaksysteem van de lamellen kan het rolluik opgerold worden en in een kleine kast worden teruggetrokken wanneer het rolluik niet nodig is. 

Rolluik op maat

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is keuze in zowel de uitvoering van de kast als uit een grote selectie lakkleuren. Ook is er keuze uit verschillende dikten lamellen. Het systeem is elektisch en kan indien gewenst met afstandbediening geleverd worden.
Rolluiken worden op maat gemaakt. Het systeem wordt zo geconstrueerd dat het perfect in het raamkozijn past. Het speciale ophangsysteem voorkomt optillen, waardoor het luik (wanneer gesloten) een extra obstakel is bij inbraak.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. Een veilig, betrouwbaar en duurzaam product waar u nog lang plezier aan zult beleven!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!