Markiezen

Markies

Markiezen hebben een unieke uitstraling. Ze vormen een sieraad aan de gevel van elk pand en helpen zowel oude als nieuwe panden een nostalgische sfeer te geven.

Nostalgie in verschillende uitvoeringen

De traditionele markies wordt uitgevoerd met een houten behuizing (ceder- of merantihout). Ook is een aluminium behuizing leverbaar. Deze heeft dezelfde nostalgische uitstraling, maar is minder gevoelig voor weersinvloeden en daardoor onderhoudsvriendelijker. Zowel de houten als de aluminium markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren lak. Hoewel de speciale laklaag zeer slag- en slijtvast is zal deze bij een houten markies onderhouden moeten worden.

De collectie biedt keuze uit verschillende kleuren behuizing en een groot aantal verschillende kleuren doek. Hiermee geeft u gemakkelijk een eigen tintje aan de zonwering en creëert u zonder moeite een aangename sfeer. Bovendien is het zonweringsdoek bijzonder kleurecht door een speciale behandeling van de vezels, die het doek tevens waterafstotend en schimmelwerend maakt.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. Een veilig, betrouwbaar en duurzaam product waar u nog lang plezier aan zult beleven!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!