Knikarmschermen

Knikarmscherm

Het knikarmscherm is een veelgebruikte vorm van zonwering. Perfect voor toepassing op het aan het huis grenzende terras, maar ook zeer geschikt om de zon te weren uit kamers gelegen op hogere verdiepingen. Ook voor zonwering in horecagelegenheden zoals restaurants en cafe’s is dit product ideaal.

Techniek

Het knikarmscherm bestaat uit een kast die bevestigd wordt aan de gevel of een muur van het huis. Er is zowel een muurmontage als een plafondmontage mogelijk. In deze kast bevinden zich twee knikarmen waartussen het zonweringsdoek opgerold is. Met één druk op de knop verplaatsen de armen zich naar buiten en rolt het doek uit. Het zonweringsdoek is in gesloten positie compact en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en behoeft weinig onderhoud.

Uitvoering

Vanwege de populatiteit van dit systeem, zijn er veel verschillende uitvoeringen op de markt en past dit systeem binnen elk budget. Er is volop keuze uit verschillende kasten, verscheidene kleuren krasvaste lak en een groot assortiment in kleur en uitvoering van het zonweringsdoek. Maten varieren per model met een maximum breedte van 1200 cm en een maximum uitval van 350 cm.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. De schermen zijn voorzien van een CE-markering, uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!

Producten

senza
senza

Buitengewoon solide, compact en uiterst fraai van vormgeving. dat is de Senza; een nieuw terrasscherm van absolute topkwaliteit. Wanneerhet scherm gesloten is zijn alle bewegende delen, inclusief doek, keurig opgeborgen in de mooie cassette. Op deze manier is uw scherm ook in gesloten toestand een…

moda
moda

Met de Moda hangt u een terrasscherm aan uw gevel van absolute topkwaliteit. Dit scherm is namelijk niet alleen buitengewoon duurzaam en solide, het is ook uiterst fraai vormgegeven. In gesloten toestand zijn alle bewegende delen, inclusief doek, keurig opgeborgen in de mooie cassette. …

picca
picca

Dankzij de mooi afgeronde vormen is de Picca helemaal van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit. Afmetingen: max. 550 cm breed, max. 300 cm uitval.

olivia
olivia

De Oliva BBS is door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen. Dit unieke scherm heeft speciale montagesteunen die zowel voor muur- als plafondbevestiging geschikt zijn. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem die de montage van het scherm…

bloemendaal
bloemendaal

De Bloemendaal is een terrasscherm met een speels en modern uiterlijk. Dankzij de fraai afgewerkte druppelvormige zijkappen oogt het scherm zeer compact. Afmetingen: max. 600 cm breed, max 300 cm uitval.

bella
bella

De Bella is een fraai vormgegeven en compact terrasscherm dat met minimaal drie muursteunen aan de gevel wordt bevestigd. Hiermee is het ook geschikt voor bredere terassen en stelt het geen speciale eisen aan de sterkte van de gevel. Afmetingen: max. 625 cm breed, max. 300 cm uitval.

linea
linea

De Linea is een terrasscherm dat door zijn compacte vorm en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. De speciale montagestuenen maken zowel muur- als plafondbevestiging mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan montage onder balkons. Afmetingen: max. 600 cm breed, max. 300 cm…

furore cassette
furore cassette

De Furore Cassette BBS is een scherm met een zeer eigentijdse uitstraling. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. Afmetingen: max. 550 cm breed, max 300 cm uitval.