Horren

Hor

Gezondheid, hygiene, gemak

Goed ventileren van uw woon- en werkruimten is belangrijk. Vochtige lucht in huis kan schimmelvorming tot gevolg hebben. Ook huisstofmijten gedijen goed in een vochtige omgeving. Beiden kunnen een rol spelen bij het ontstaan van allergieen en luchtwegproblemen. Het gebruik van horsystemen maakt het mogelijk een raam open te laten staan, waardoor er voldoende frisse lucht binnen komt. Dit zorgt voor een fijnere leefomgeving en een betere gezondheid.

Daarnaast kan door het gebruik van een horsysteem gekozen worden voor het ‘filteren’ van de buitenlucht. Dankzij toepassing van verschillende horgazen kunnen ongewenste elementen, zoals insecten maar zelfs ook zon en pollen, buiten gehouden worden terwijl de ruimte goed geventileerd blijft. Zo wordt de hygiëne in binnenshuis vergoot en de kans op allergische reacties effectief verminderd. Frisse lucht binnen, pollen én insecten buiten!

Verschillende horsystemen op maat

Voor verschillende typen ramen zijn verschillende horsystemen verkrijgbaar zoals de rolhor (verkrijgbaar voor openslaande ramen, draai-kiepramen en dakramen), inzet(rol)hor en vaste horren. Ook wat betreft deurhorren is er keuze: vouwdeurhor, deurrolhor en de vaste hordeur.
Zowel de raam- als deurhorren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bovendien leveren wij maatwerk horsystemen in een groot aantal kleuren, verschillende gazen en in afwijkende vormen. Het horsysteem van uw keuze wordt nauwkeurig opgemeten voor een prijsopgave, het wordt vervolgens voor u besteld en uiteindelijk vakkundig geplaatst.

Kwaliteit

Alle horren worden met de grootste zorg gemaakt en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze bestaan uit weerbestendige materialen en zijn zodanig geconstureerd dat vuil en regen geen kans krijgen uw systeem te beschadigen. Een veilig, betrouwbaar en duurzaam product waar u nog lang plezier aan zult beleven!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!