Dakraam zonwering

Dakraamzonwering

Zolderkamers worden al snel warm wanneer de zon op het dak schijnt. Goede isolatie kan hierbij helpen, maar wanneer er onbeschermde ramen zijn, is dit vaak niet voldoende. Een goede manier om de warmte uit de kamer te houden is het plaatsen van zonwering op de dakramen. Zo houdt u ook die lastige zolderkamer heerlijk koel!

Zonwering die uitermate geschikt is voor dakramen is de zogenaamde ‘binnenzonwering’. Deze bestaat uit dunne rolgordijnen van stof die handmatig bediend worden. Ze zijn gemaakt van een lichtreflecterende stof, waardoor zij het zonlicht weerkaatsen en zo de warmte buiten houden.
Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Ook zijn verschillende vormen van zonwering aan de buitenkant van het dakraam mogelijk. Er is hierbij keuze uit o.a. speciale screens en rolluiken.

Kwaliteit

Alle leverbare modellen zijn getest en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die daarbij gehanteerd worden. Een veilig, betrouwbaar en duurzaam product waar u nog lang plezier aan zult beleven!

Wilt u meer informatie over het product, de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van het product het beste bij u past!